fbpx
Спорт

Екс-чемпіон світу з боксу: Олександр Повєткін боксуватиме з Володимиром Кличком не за гроші, а за свою честь

На думку колишнього чемпіона світу з боксу за версією WTA в першій важкій ваговій категорії Валерія Брудова, росіянин Олександр Повєткін 5 жовтня боксуватиме з українцем Володимиром Кличком не за гроші, а за свою честь.

«Звичайно, Кличко – фаворит. Все говорить за нього. І досвід, і габарити, і манера ведення бою», – упевнений Брудов. Але історія світового боксу знає чимало прикладів, коли явні фаворити програвали, і таких прикладів екс-чемпіон світу може навести сотні. «Слабкі сторони є у всіх, але своє невміння боксувати на ближній дистанції Кличко компенсує тим, що навалюється на суперника, починає тримати його за шию», – вважає Бруда. За його словами, українець погано тримає удар, «проте останнім часом Кличко довів, що підборіддя у нього далеко не кришталеве». При всьому цьому «Кличко програвав, причому – двічі», нагадав Брудов, в той час як Повєткін не зазнав поки жодної поразки.

«Мені здається, що в Олександра буде шанс перемогти Володимира за рахунок високого темпу і руху», – зазначив екс-чемпіон світу, додавши, що для цього Повєткіну доведеться «стрибнути чуть-чуть вище голови».

Бій Кличко-Повєткін. Промо (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: