fbpx
Література

Бріджит Джонс: У новому романі вона вдова

Письменниця Хелен Філдінг у новій книзі про Бріджит Джонс зробила свою головну героїню вдовою, яка виховує двох дітей. Уривок нової книги сьогодні, 29 вересня, опублікувала газета The Sunday Times.

Про Бріджит, з опублікованої частини стає ясно, що їй 51 рік, хоча новим знайомим вона представляється 35-річною. З моменту смерті її чоловіка, адвоката Марка Дарсі, минуло п’ять років. З уривка також стало відомо, що у головної героїні зав’язаний роман з молодим 30-річним чоловіком, з яким вона познайомилася в соціальній мережі.

Третя частина «Без розуму від цього хлопчиська» («Mad About the Boy») історії про Бріджит Джонс вийде в тираж у Великобританії 10 жовтня 2013 року. Як і дві попередні частини, книга написана в жанрі щоденника.

Перший роман «Щоденник Бріджит Джонс» про журналістку з Лондона вийшов у світ в 1996 році, друга частина – через три роки. Обидві книги стали бестселерами і розійшлися тиражем в 15 мільйонів екземплярів. На основі цих книг були зняті два кінофільми в головних ролях з Х’ю Грантом, Рене Зеллвегер, і Коліном Фертом. За даними сайту IMDB, на даний момент йдуть зйомки третьої картини про Бріджит.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: