fbpx
Футбол

«Який сенс мені переходити в “Динамо” або “Металіст”?», – Селезньов

 Нападник «Дніпра» та національної збірної України Євген Селезньов поділився думкою про свій гіпотетичний перехід в стан принципових суперників «синьо-біло-блакитних».

 Нагадаємо, що раніше Селезньов заявив в інтерв’ю, що ніколи не перейде в «Металіст» чи «Динамо». Форвард прокоментував свою заяву.

 «Як я міг, граючи в "Шахтарі", перейти в київське "Динамо"? Я б не зміг. Те ж саме "Металіст" і "Дніпро" – це таке ж класико», – заявив Селезньов.

 Він упевнений, що коли футболіст переходить в стан команди-суперника, то він йде «за чимось»: трофеї, рівень нового клубу чи Ліга Чемпіонів.

 «Я не вважаю, що "Динамо" вище рівнем від "Дніпра" або "Шахтаря". Який сенс туди переходити?», – додав український форвард.

 На думку Євгена Селезньова, київське «Динамо» – це дуже хороший клуб, він поважає «біло-синіх» як суперників, але не зміг би перейти в стан киян.

 «Особливо – з "Дніпра" в "Металіст". Ви уявляєте, яка панує атмосфера на стадіоні, таке класико, і тут я перейду з табору одного ворога в інший», – додав Євген Селезньов.

 За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: