fbpx
Шоу-бізнес

Тіна Кароль поповнила «чорний список» артистів, з якими не хочуть працювати

 Днями в пресі з’явилася інформація про те, що українська співачка Тіна Кароль потрапила до «чорного – списоку» організаторів концертів, в одну компанію з російськими виконавцями Гаріком Сукачовим, В’ячеславом Бутусовим та Григорієм Лепсом.

 Як кажуть організатори концертів, з Тіною Кароль дуже складно працювати, бо вона завжди має надмірні вимоги, крім того, співачка надміру капризна. Однак що саме не влаштовує в її поведінці організаторів, не уточнюється. Єдине, було сказано мигцем лише про те, що літні скандали в Юрмалі і Вітебську цю інформацію підтверджують.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Нагадаємо, цього літа стався досить неприємний випадок в Білорусі. За деякими даними, Тіна Кароль серйозно посварилася з організаторами концерту «Слов’янський базар» . Готель, в який її поселили, нібито заявленим вимогам не відповідав. У зв’язку з цим Кароль навідріз відмовилася брати участь у прес – конференціях і репетиціях і відразу ж після свого виступу вилетіла назад до Києва.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 І хоча продюсер співачки спростував цю інформацію, один в один історія повторилася вже трохи пізніше в Юрмалі. Але мабуть через те, що Кароль є однією з найбільш затребуваних співачок – красунь, організаторам з її капризами доводиться миритися.

Тіна Кароль. "Все в твоїх руках". "Нова Хвиля", Юрмала‎-2013 (відео): 

За матеріалами: prostolady.com.ua

Читайте також: