fbpx
Спорт

Михайло Добкін: «Навіщо на трибуни приносити портрети Бандери, Шухевича? Вони що, любили футбол?»

 Нагадаємо, що вчора ФІФА винесла вердикт, згідно з яким відбірковий матч на чемпіонат світу-2014 між збірними України і Польщі пройде без глядачів. Цей важливий для української збірної поєдинок повинен був відбутися в Харкові, і дуже цікаву думку щодо події висловив голова Харківської обласної державної адміністрації Михайло Добкін.

 Сьогодні ЗМІ наводять слова Михайла Добкіна, написані ним в Twitter: «Поки в студії дискутують, чи можна нацистам пам’ятні таблиці встановлювати, УЄФА залишило Харків і збірну без уболівальників. Спасибі диким і придуркуватим за "справжню" любов до України та футболу».

 «Ваші зиги і фашистські прапори тепер вся Європа знає», – зазначив Михайло Добкін і задав питання: «Навіщо на футбольні трибуни приносити портрети Бендери, Шухевича??? Вони що, любили футбол? Або мали до нього відношення? А прапори СС Галичина – це прапори футбольного клубу?».

 Голова Харківської обласної державної адміністрації повідомив, що необхідно буде організувати трансляцію матчу збірної України на харківській площі Свободи. «Будемо вболівати так, що гравці нас і на стадіоні почують!», – підкреслив Михайло Добкін.

 Нагадаємо, що раніше свою думку щодо рішення ФІФА по матчу Україна – Польща висловив віце – президент УЄФА Григорій Суркіс, а також головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко.

Читайте також: