fbpx
Політика

Керрі: Невиконання Сирією прийнятої резолюції спричинить наслідки

 У разі, якщо влада Сирії відмовляться від виконання вимог резолюції Ради Безпеки ООН, в міжнародній організації будуть прийняті заходи проти держави. Про це заявив Державний секретар Сполучених Штатів Америки Джон Керрі під час свого виступу в Нью-Йорку.

 «Прийнята резолюція в черговий раз довела, що дипломатія досить сильна, щоб знешкодити найжахливішу зброю війни. Однак якщо влада Сирії не виконуватиме дані вимоги, вони будуть покарані»», – заявив Джон Керрі.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Нагадаємо, що 14 вересня в Женеві міністр закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров і Державний секретар Сполучених Штатів Америки Джон Керрі під час особистої бесіди обговорили та погодили порядок вивезення хімічної зброї з Сирії, а також подальше її знищення. За попередніми даними, хімічну зброю буде повністю знищено вже до середини 2014 року. Зазначимо, що президент Сирії Башар Асад прийняв умови міжнародної організації і пообіцяв передати весь арсенал хімічної зброї під її контроль.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: