fbpx
Футбол

«Зеніт» – «Спартак» 4:2. «Поки були сили, ми справлялися», – коментар Валерія Карпіна

У центральному матчі 11-го туру РФПЛ пітерський «Зеніт» з рахунком 4:2 обіграв московський «Спартак». Матч вийшов цікавим: у ньому було багато боротьби і багато забитих голів, чого, власне, і чекають вболівальники від футбольних поєдинків. За «Зеніт» сьогодні забивали Кержаков, Халк, Шатов і Данні, а за «Спартак» відзначились Кім Чельстрем і Юра Мовсісян.

«Зеніт» після сьогоднішньої перемоги набрав 26 очок і очолив турнірну таблицю РФПЛ. Після матчу на «Петровському» своїми враженнями поділився головний тренер московського «Спартака» Валерій Карпін, заявивши наступне: «Хороша була гра, всім сподобалася. Грали дві рівні команди впродовж 75 хвилин до рахунку 3:2». Валерій Карпін вважає, що «рахунок не відображає ту гру, яка сьогодні була». У «Зеніту», на думку головного тренера «Спартака», «хороші гравці в групі атаки».

«Поки були сили, ми справлялися», – підкреслив наставник народної команди Росії і додав, що претензій до гравців у нього немає.

Відзначимо, що в наступному, 12- му турі РФПЛ московський «Спартак» зіграє з грозненським «Тереком», а лідер російського футбольної першості «Зеніт» зіграє з командою «Томь».

Ще в одному матчі 11- го туру РФПЛ, що відбувся сьогодні, майбутній суперник «Спартака» – грозненський «Терек» – з рахунком 2:0 обіграв московський ЦСКА.

"Зеніт" – "Спартак" 4:2 (Відео):

За матеріалами: eurosport.ru Відео: YouTube

Читайте також: