fbpx
Політика

90 % громадян ненавидять «Єдину Росію» – Жириновський

 Народний депутат Росії, лідер Ліберально-демократичної партії Володимир Жириновський в черговий раз заявив, що його політична сила не визнає вибори в Ростовській області. Він нагадав, що вже 3 партії заявили про невизнання цих виборів.

«Більш жахливих виборів у нас не було ніколи», – підкреслив Володимир Жириновський.

При цьому він звернув увагу на те, що зараз хваляться тим, які чесні вибори були в Москві.

«Ну а коли в Ростові будуть чесні вибори?», – задається питанням політик.

Як він нагадав, на окремих ділянках в Ростовській області за «Єдину Росію» було 100 %.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

«Ви що здуріли? 90 % Росії ненавидить «Єдину Росію» і цю владу. А в Ростові божевільні йдуть і голосують. На Кавказі вже цього не роблять!», – заявив Володимир Жириновський.

Він пообіцяв вивести фракцію «Єдиної Росії» з Держдуми.

За його словами, в Ростові були жахливі фальсифікації. Він вважає, що Ростов взагалі найжахливіше і найкримінальніше місто Росії.

«І «Єдиній Росії» не соромно говорити, що вони там перемогли. Ви перемогли в кримінальному місті, значить ви з цим криміналом, цими бандитами. Ви партія більшості – вам ганьба», – зазначив політик.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

Примітно, що Жириновський провів навіть порівняння «Єдиної Росії» з Чингісханом і Гітлером, зазначивши, що навіть ті залишали після себе більше, ніж ця партія.

«Ви що робите «Єдина Росія»? Вас же прокляне весь народ! Всі вас проклянуть! І ви будете бояться сказати, що ви з цієї партії», – додав Жириновський.

Як він нагадав, навіть Собянін і Путін, беручи участь у виборах, не балотувалися як кандидати від «Єдиної Росії», оскільки їм вже соромно за цю партію. ​​

Читайте також: