fbpx
Футбол

«”Шахтар” не злякався б і “Динамо” з “Металістом”», – П’ятов про жеребкування Кубку України

 Воротар національної збірної України та донецького «Шахтаря» Андрій П’ятов поділився думкою про результати жеребкування 1/8 фіналу Кубку України. Нагадаємо, що на цій стадії з діючими володарями трофея зіграє МФК «Миколаїв», який виступає у першій лізі.

 «Яка різниця, хто нам попався в Кубку. Навіть якби це було київське "Динамо", або харківський "Металіст", або інша команда, ми б не злякалися і вийшли грати лише з однією метою – перемогти», – запевнив Андрій П’ятов.

 На питання про те, коли він востаннє був у Миколаєві, П’ятов відповів: «Давно, грав там, ще коли був маленьким, а так з цією командою більше перетинатися мені не доводилося».

 Нагадаємо, що сьогодні пройшло жеребкування 1/8 фіналу Кубку України. «Металіст» зіграє у Львові з «Карпатами», а «Динамо» прийме вдома свердловський «Шахтар». Найцікавішим протистоянням можна назвати матч «Чорноморець» – «Дніпро», який пройде в Одесі.

 Всі матчі 1/8 фіналу Кубку України пройдуть в один день – 30 жовтня. За традицією, переможці пар будуть визначені за підсумками одного матчу.

 За матеріалами: championat.com

Читайте також: