fbpx
Інновації

Уралвагонзавод може поставити «Термінатор-2» на потік

Як повідомив сьогодні, 27 вересня, журналістам генеральний директор підприємства Олег Сієнко, Уралвагонзавод не заперечує можливості того, що найближчим часом почне поставляти в російську армію бойові машини «Термінатор -2».

Раніше в ЗМІ була інформація з посиланням на Міноборони Росії, що, ймовірно, «Термінатор» буде прийнятий на озброєння армії РФ.

«З точки зору виробника таку можливість ми розглядаємо. Ця машина у нас вийшла дуже вдалою. Ми її створили і бачимо чітко її бойовий потенціал», – сказав Сієнко журналістам.

Широкій громадськості «Термінатор -2» вперше представили напередодні, 26 вересня. Машина ефективно вирішує завдання з вогневої підтримки піхоти і танків у всіх сферах сучасних бойових дій, незалежно від кліматичних умов, а також у будь-який час доби.

«Термінатор -2» укомплектований вдосконаленими системами орієнтування та системою управління ведення вогню. На машинах цього класу вперше реалізований інноваційний проект з захисту пускових установок керованих ракет від осколків артилерійських снарядів і вогню стрілецької зброї.

Термінатор – 2 (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: