Опалення у Львові включать 30 вересня

 Опалювальний сезон у Львові розпочнеться 30 вересня, повідомляє прес-служба Львівської міськради з посиланням на слова мера міста Андрія Садового. Тепло почнуть подавати в медичні установи, школи та дитсадки.

"Зараз температура повітря не зовсім така, як би цього хотілося, тому з понеділка починаємо подавати тепло до закладів освіти та охорони здоров’я, а з 1 жовтня – у житлові будинки", – цитує прес-служба міськради мера.

А. Садовий зазначив, що процес підключення всіх багатоквартирних будинків займе кілька днів. Він також підкреслив, що якщо потеплішає, то опалення відключать.

Related Post

За даними прес-служби Львівської міськради, сьогодні вже подають тепло в корпуси Львівської обласної клінічної лікарні, міської лікарні швидкої допомоги, міського пологового будинку та дитячої клінічної лікарні.

Крім того, подавати тепло почали в оранжереї і теплиці ботанічного саду Львівського національного університету ім. І. Франка, комунального дитячого будинку № 1 та санаторної школи-інтернату № 1. До кінця дня п’ятниці подачу тепла забезпечать також у міській лікарні № 8.

Джерело: Інтерфакс – Україна

Leave a Comment