fbpx
Футбол

«Найближчим часом за чемпіонство боротимуться ще більше команд», – Несмачний

Колишній гравець київського «Динамо» Андрій Несмачний поділився своєю думкою про розвиток подій в поточному чемпіонаті України. На думку Несмачного, нинішній сезон в українському чемпіонаті став для нього великою несподіванкою.

«Ніяк не очікував, що місця визнаних грандів "Шахтаря" і "Динамо" займуть команди, які раніше взагалі не претендували на чемпіонство, а ті будуть задовольнятися нижчими позиціями», – зазначив екс-захисник «Динамо».

Андрій Несмачний стверджує, що успіх «Металіста», «Дніпра» і «Чорноморця» за підсумками стартових десяти турів у Прем’єр-лізі, свідчить про зростання українського футболу в цілому. Крім того, експерт висловив упевненість, що вже найближчим часом за чемпіонство в Україні будуть боротися ще більше клубів.

«Головний претендент на золото? Мабуть, це харківський "Металіст"», – упевнений Несмачний.

По-перше, міркує експерт, харківський «Металіст» зараз зосереджений виключно на чемпіонаті України. По-друге, додав Несмачний, команді Мирона Маркевича вдалося зберегти свій склад. Незважаючи на це, експерт упевнений, що не варто скидати з рахунків «Динамо» і «Дніпро».

«Та й "Шахтар" навряд чи захоче так просто віддати золото. Упевнений, буде весело», – підкреслив Андрій Несмачний.

На питання про аутсайдерів чемпіонату, експерт відповів: «На мій погляд, за право залишитися у Прем’єр-лізі будуть боротися "Говерла", "Таврія", "Арсенал"; та запорізький "Металург"».

Нагадаємо, що зараз на першому місці в Прем’єр-лізі йде харківський «Металіст». На другій сходинці розташувався дніпропетровський «Дніпро». Варто відзначити, що гранди українського футболу, – «Шахтар» і «Динамо», зараз займають 4 і 5 місця відповідно. «Внизу» турнірної таблиці знаходяться «Металург» (Запоріжжя) та «Таврія».

За матеріалами: sport -express.ua

Читайте також: