fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Олександр Задойнов придивляється до Тані Охулкової

Не встиг Олександр Задойнов з’явитися на скандальному телепроекті «Дом-2», як відразу ж почав придивлятися до його учасниць. Для себе він виділив одну дівчину – Тетяну Охулкову. Зараз вони зустрічаються, ходять на романічні побачення, багато спілкуються. Але переходити на новий рівень відносин, за словами Сашка, він поки не готовий. Спочатку він хоче ближче познайомитися з Танею, а вже потім вирішувати – чи варто з нею будувати серйозні стосунки чи ні.

«Таня дуже мила, гарна, жіночна. Вона мені цікава, мені хочеться вивчати її. Ми спілкуємося, разом проводимо час. Все прикольно. Ми пізнаємо один одного. Пара ми чи не пара ще рано говорити, головне, я її виділяю серед інших дівчат))», – написав герой реаліті-шоу «Дом -2» у своєму блозі.

Нагадаємо, напередодні колишня учасниця проекту «Дом-2» Євгенія Феофілактова гнівно висловилася з приводу чергового повернення «блудного сина» Олександра Задойнова на скандальне телебудівництво. На думку дівчини, він не може реалізуватися за периметром, а тому вирішив вкотре повернутися на шоу. Адже тут «все включено»: і зарплату платять, і годують, і дах над головою дають, та й дівчину «до душі» можна вибрати.

За матеріалами: dom2.ru

Читайте також: