fbpx
Міжнародна економіка

Літаки SSJ-100, вироблені в Росії, почали перевезення пасажирів у Мексиці

Перші два літаки Sukhoi Superjet -100 (SSJ -100), які були придбані у Росії мексиканською компанією Interjet, успішно пройшли необхідну сертифікацію і приступили до пасажирських перевезень.

Як розповіли в адміністрації авіаперевізника, який є одним з найбільших у Мексиці, один з лайнерів SSJ -100 виконує рейси з міжнародного аеропорту Мехіко в міста Агуаскальєнтес, Мінатітлан і Кампече, а другий здійснює польоти з того ж авіатерміналу в Торреон, Сакатекас і Масатлан ​​.

Перед тим, як відкрити перевезення пасажирів, літаки пройшли 100-годинну перевірку надійності в повітрі, яку вимагають місцеві закони, за результатами якої підприємство Interjet не висловило жодних зауважень. Відповідно до угоди, укладеної раніше, мексиканська компанія до кінця 2014 року отримає ще 20 літаків SSJ -100. Крім того, мексиканський авіаперевізник має у своєму розпорядженні опціон на придбання ще десяти таких лайнерів.

Президент мексиканської авіакомпанії Мігель Алеман високо оцінив лайнери SSJ -100, вказавши на надійність і прекрасні льотні якості літака.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: