fbpx
Кінотеатри

Костянтин перебереться на ТБ

 У 2005 році на екрани вийшов фільм «Костянтин: Володар темряви» з Кіану Рівзом в головній ролі. Фільм був заснований на серії однойменних коміксів. Зараз стало відомо, що цей герой знову повернеться на екрани, але мова йде не про повнометражний фільм, а про серіал.

 Наскільки відомо, сценарієм до серіалу займеться Девід С. Гойер, який вже працював раніше над багатьма іншими проектами, заснованими на коміксах. Серед них: трилогія «Темний лицар», «Людина зі сталі» і «Блейд».

 Костянтин є детективом – окультистом, який бореться з демонами. Він володіє обширним багажем містичних знань і саме завдяки їм перемагає породження Пекла. Примітно, що прототипом зовнішнього вигляду Костянтина виступив британський виконавець Стінг.

 У той же час, не виключено, що Костянтин повернеться і на великі екрани. Режисер Гільєрмо дель Торо вже давно планує зняти фільм «Темний всесвіт», який розповість історію групи супергероїв за участю Костянтина.

 Слід зауважити, що комікси поступово набирають обертів на телебаченні. Днями стартували покази серіалу «Агенти Щ.І.Т.А.», який є відгалуженням від фільму «Месники». Крім того, в жовтні стартує другий сезон серіалу «Стріла», заснований на коміксі «Зелена стріла» компанії DC.

Читайте також: