fbpx
За кордоном Україна

Азаров розповів, за що любить подорожі

 Сьогодні в усьому світі відзначається День туризму. Користуючись нагодою, прем’єр – міністр України Микола Азаров привітав співвітчизників з цим святом, а також розповів, чому любить подорожувати. На думку голови уряду, відвідуючи інші країни, порівнюючи їх, ще більше починаєш любити свою Батьківщину і трепетно ​​ставитися до неї. Туризм – це прекрасний вид відпочинку, який дає можливість отримувати нові враження, дізнаватися інші країни, їх культуру та звичаї.

Читайте також:  У Чехії засудили прокремлівську активістку, яка закликала до "деукраїнізації"

 «Я бажаю всім тим, у кого є така можливість, використовувати її, і тоді, до речі, ви переконаєтесь і будете цінувати свою власну державу, тому що після поїздок повертаєшся і бачиш: яка гарна у нас країна», – написав Микола Азаров на своїй сторінці в Facebook.

 Крім того, голова уряду впевнений, що нову країну краще пізнавати не з вікна туристичного автобуса, а під час спілкування з людьми, прогулянок по місту.

Читайте також:  СБУ повідомила про підозру у державній зраді «політексперту» з телеканалів Медведчука

 «Дуже важливо дивитися на нову країну не з вікна туристичного автобуса, а самому походити по нецентральних вулицях міста, поспілкуватися з простими людьми, поговорити про їхні проблеми, це дуже корисно», – зазначив він.

Читайте також: