Експерт: “Григорчук прогресує в Одесі”

 Колишній гравець донецького «Шахтаря» Віктор Грачов у своєму інтерв’ю пояснив у чому, на його думку, полягають причини успішної гри одеського «Чорноморця».

 «У будь-якому клубі основна робота – це робота головного тренера. Роман Григорчук у своїй тренерській кар’єрі вже встиг попрацювати за кордоном – у Прибалтиці. Там Григорчук придбав певні навички. Він, як ніхто інший, вміє створити і підтримати мікроклімат у колективі. До нього має добре налаштований директор, він йому довіряє. У нього є всі умови для гарної, плідної праці», – заявив Грачов.

 У своєму інтерв’ю Віктор Грачов зазначив, які саме фактори впливають на команду і змушують показувати її такий видовищний футбол.

Related Post

 «Також на гру і результат одеського колективу впливає їх правильна стратегія. І це стратегія не тільки в плані гри на полі. Керівництво клубу дотримується чіткої фінансової політики. Вони жодного разу не набували дорогих гравців. Можливо, з часом вони і переглянуть свій бюджет, проте в даний момент вони вибрали еволюційний шлях перед революційним. «Чорноморець» дотримується стратегії покупки досвідчених і сильних гравців української першості», – додав екс – футболіст «​​Шахтаря».

 «Всі гравці, які прийшли в літнє міжсезоння, показують відмінну гру. Також додали і молоді гравці «Чорноморця». Нові гравці не те, що замінили лідерів, які пішли, вони їх перевершили у кілька разів. Наприклад той же Олексій Гай грає значно ширше, ніж діяв Політило. Я вважаю, що Григорчук має залишатися саме в Одесі. Це йому моя порада. Тут він може утвердитися і домогтися таких висот, яких домігся Маркевич у Харкові», – підсумував футбольний експерт.

 Нагадаємо, що в нинішньому сезоні одеський «Чорноморець» ділить друге і третє місце з дніпропетровським «Дніпром». Також команда Романа Григорчука показує впевнений футбол в Лізі Європи.

Leave a Comment