fbpx
Освіта

27 вересня в Києві відкриється IT-університет

 У п’ятницю, 27 вересня, в Києві пройде церемонія відкриття першого в Україні відкритого міжкорпоративного IT- університету – BIONIC University. Зазначимо, що цей університет є ініціативою українського інноваційного парку BIONIC Hill. Про це повідомляють представники держагентства з питань науки, інформації та інформатизації.

 В урочистому заході візьмуть участь віце – прем’єр – міністр України Костянтин Грищенко, керівник державного агентства з питань науки, інновацій та інформатизації Володимир Семиноженко, керівник КМДА Олександр Попов, команда інноваційного парку BIONIC Hill, а також представники українських та міжнародних IT – компаній. Планується, що з цієї нагоди до Києва приїде делегація представників з навчальних закладів та консалтингових компаній України.

 До офіційного відкриття BIONIC University близько року працював у тестовому режимі. За цей час в ньому були створені навчальні програми, розроблені правила з відбору учасників, сформована команда тренерів, залучені освітні та корпоративні партнери. Зараз заклад повністю готовий до роботи і розрахований на підвищення кваліфікації близько 1000 фахівців на рік.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: