fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Чемпіона України з регбі в Одесі вбили через автомобіль, – МВС

 КИЇВ. 26 вересня. УНН. У МВС Одеської області повідомили, що чемпіон України з регбі убитий через старий автомобіль, передає УНН з посиланням на прес -с лужбу правоохоронців.

 За інформацією прес – служби, резонансний злочин співробітники одеської міліції розкрили протягом декількох діб. Підозрюваний затриманий і дає свідчення.

 "Зловмисник, яким виявився житель Миколаївської області 1961 року народження, розповів, що сховав пістолет і мобільний телефон в будинку потерпілого, в Миколаєві. Речові докази були вилучені в ході санкціонованого обшуку".

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 Чоловік зізнався, з якою метою здійснив злочин. У Миколаєві він знайшов оголошення про продаж подібного автомобіля з документами на нього за невелику суму грошей, так як машина була в дуже поганому стані. Він вирішив викрасти такий же автомобіль, але в хорошому стані, з часом поміняти номери і скористатися документами старого авто. Пістолет ТТ, що став знаряддям вбивства, він купив ще в 90 – і роки в Миколаєві. Власника "Фольксвагена" він убив в його ж машині.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 Суд визначив затриманому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Стосовно зловмисника розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство)", – йдеться в повідомленні.

 За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

 За матеріалами: УНН

Читайте також: