fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Миколаєві розпочалося судове засідання щодо подій у Врадіївці

В Апеляційному суді Миколаївської області сьогодні почалося підготовче судове засідання. Зазначимо, що на засіданні розглянуть кримінальне провадження за обвинуваченням осіб, яких підозрюють у скоєнні злочинів у Врадіївці. Варто відзначити, що події відбулися в червні цього року.

Повідомляється, що Первомайський міський районний суд Миколаївської області вже почав підготовче засідання. На даний момент в залі судових засідань знаходяться всі обвинувачені громадяни.

Колегію суддів у «Врадіївській справі» очолює Тетяна Маржина. Зазначимо, що суд заборонив проводити відео- та фотозйомку судового засідання. Таке рішення судді ухвалили на підставі частини 6-ї статті 27-ї Кримінально-процесуального кодексу України. Згідно з цією статтею, для проведення відео- та фотозйомки необхідне рішення суду.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Нагадаємо, що у постанові Апеляційного суду Миколаївської області від 9 вересня 2013 року підсудність кримінального провадження визначили за Первомайським міським райсудом.

Додамо, що 5 серпня 2013 року, трьом підозрюваним у скоєнні злочинів щодо жительки Врадіївки Ірини Крашкової було оголошено про підозру у замаху на вбивство.

За наявними даними, 26 червня поточного року троє чоловіків силою затягнули в автомобіль 29-річну мешканку Врадіївки Ірину Крашкову, після чого вивезли її в лісосмугу в районі села Сирове і зґвалтували. На місці зґвалтування і по дорозі чоловіки жорстоко били дівчину. Покалічена жінка повідомила слідчим, що її побили і зґвалтували два офіцери міліції, а у побитті участь брав один місцевий житель. В даний момент всі підозрювані особи перебувають під вартою.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Ірина Крашкова вимагає, щоб усіх підозрюваних засудили до довічного ув’язнення.

За матеріалами: УНН

Читайте також: