fbpx
Політика

Опозиція не буде миритися з незаконними засіданнями Київради – Ємець

  Як повідомив народний депутат України від фракції «Батьківщина» Леонід Ємець, останнім часом журналісти стали частіше цікавитися, чи буде опозиція блокувати засідання Київради 2 жовтня. Депутат запевнив, що їх позиція залишається послідовною і базується виключно на вимогах закону.

«Поки не буде призначена дата виборів до Київради та київського міського голови – те, що відбувається в приміщенні на Хрещатику – це узурпація влади», – написав Леонід Ємець на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

За його словами, він, як народний депутат, зобов’язаний захистити Конституцію і покласти край порушенню закону.

«Як народний депутат я маю право безперешкодного доступу в будь адміністративну будівлю в Україні», – написав Леонід Ємець.

Таким чином, як він зазначив, разом зі своїми колегами він буде присутній 2 жовтня в будівлі Київради і проведе там роз’яснювальну роботу, а також проконтролює виконання законів України.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Всіх киян я також прошу залишити свої справи і продемонструвати своєю присутністю перед Київрадою бажання мати власного мера і чесно обраних депутатів», – додав Леонід Ємець.

Наостанок він написав, що представники СБУ, Беркута і просто спортивні хлопці також запрошені.

«Куди ж без них:)», – зазначив нардеп.

Читайте також: