fbpx
Економіка

Дмитро Козак: Жоден об’єкт інфраструктури не постраждав, і ми знаходимося на фінішній прямій у підготовці до ОІ-2014

Як заявив сьогодні, 26 вересня, на прес -конференції віце-прем’єр РФ Дмитро Козак, жоден об’єкт, побудований в Сочі для зимових Олімпійських ігор 2014 року, в результаті природних катаклізмів не постраждав.

Нагадаємо, що в Сочі у вівторок через рясні опади оголосили штормове попередження. У середу ввечері в місті бушував ураган, в результаті якого були повалені дерева.

За словами Козака, в період підготовки до Олімпійських ігор вся створена інфраструктура для Олімпіади і міста, витримала поспіль відразу декілька випробувань.

«Ні спортивні, ні об’єкти інфраструктури олімпіади, побудовані або такі, що знаходяться в стадії будівництва, ні в результаті торішніх землетрусів і снігопаду, ні дощу і буревію, які були днями, не постраждали», – сказав Козак на прес-конференції, яка була присвячена фінальному візиту представників МОК.

«Ми дякуємо небесам за те, що вони нам надіслали такі випробування. На даний момент ми переконані в тому, що всі нами побудовані об’єкти абсолютно безпечні і готові гідно зустріти спортсменів з усього світу. Таким чином, ми можемо сказати що знаходимося, кажучи мовою гірськолижників, вже на фінішній прямій у підготовці до Олімпіади», – додав Козак.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: