Дженніфер Лоуренс знову попрацює з режисером «Голодних ігор»

 Як стало відомо, молода зірка, актриса Дженніфер Лоуренс, знову попрацює разом з режисером перших «Голодних ігор» Гері Россом. Йдеться про екранізацію роману Джона Стейнбека «На схід від раю».

 Дана книга з’явилася на полицях ще в 1995 році і раніше вже екранізувалася. Зокрема, в одному з фільмів, за мотивами цієї книжки, знімався відомий американський актор Джеймс Дін. При цьому фільм з його участю був заснований на другому томі роману.

 Книга розповідає про молодого хлопця, який у пошуках власного «я» конкурує зі своїм братом за увагу їх релігійного батька.

Related Post

 Примітно, що Дженніфер Лоуренс виконає у фільмі роль другого плану. Заради того, щоб знову попрацювати з Гері Россом вона була згодна на будь-які умови. Зокрема зазначається, що їй належить зіграти молоду матір головного героя фільму. При цьому з’являтися вона буде лише під флешбеки.

 Як стверджує сам режисер, «На схід від раю» є його улюбленим романом і має намір розбити його на два фільми.

 Наскільки відомо, перш ніж приступити до екранізації «На схід від раю», Гері Росс зніме фільм за мотивами книги «Пітер Пен і ловці зірок». Вже в листопаді Лоуренс можна буде побачити у фільмі «Голодні ігри: І спалахне полум’я».

Трейлер до фільму «Голодні ігри: І спалахне полум’я» (відео):

Leave a Comment