fbpx
Політика

Головною темою майбутнього послання Путіна Федеральним зборам стане єдність нації

Основною темою майбутнього президентського послання до Федеральних зборів, яке має бути оприлюднене, імовірно, в першій половині грудня, стане "суверенітет держави і єдність нації". Про це написала російська газета «Известия», пославшись на джерело, близьке до Кремля.

Точна дата виступу президента Володимира Путіна поки невідома. За інформацією видання, велика частина роботи з підготовки документа ведеться першим заступником голови президентської адміністрації В’ячеславом Володіним.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Як стало відомо, основна частина послання буде присвячена "викоріненню ворожнечі між громадянами однієї держави". Передбачається, що Володимир Путін у своєму виступі також торкнеться таких традиційних тем, як боротьба з корупцією і патріотизм.

Також йтиметься і про таке питання, як обрання деяких представників "несистемної опозиції" депутатами та мерами – в президентському посланні це розглядається, як показник "переходу несистемної опозиції в системну". Майбутнє послання Федеральним зборам стане вже десятим за весь час перебування Путіна при владі.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Торік послання було зачитано перед законодавцями 12 грудня 2012 року, в День Конституції Росії.

За матеріалами: izvestia.ru

Читайте також: