“Бориспіль” візьме на себе організацію діяльності магазинів Duty Free в терміналі “D”

 Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (Київ) візьме на себе організацію діяльності магазинів duty free і мережі громадського харчування в терміналі "D", повідомив журналістам міністр інфраструктури України Володимир Козак на брифінгу в Києві в четвер.

"Готується нова концепція розміщення та управління комерційними площами в терміналі "D". Аеропорт на основі договорів франшизи з провідними світовими операторами буде самостійно організовувати діяльність магазинів duty free і мережі громадського харчування", – сказав він.

Міністр також зазначив, що гендиректор "Борисполя" вже найближчим часом презентує громадськості, як працюватиме термінал "D" з урахуванням розташування торгових площ і duty free. 

Як повідомлялося, Фонд держмайна України по Київській області наприкінці липня 2013 року заявив про намір передати в оренду 2,268 тис. кв. м площ у терміналі "D" міжнародного аеропорту " Бориспіль" під розміщення ресторанів, кафе, магазинів безмитної торгівлі.

Related Post

ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" є найбільшим аеропортом України із загальною займаною площею близько 1000 га. Підприємство має дві злітно-посадочні смуги: одну – довжиною 4000 м і шириною 60 м, другу – довжиною 3500 м і шириною 63 м. На території аеропорту розташовані чотири пасажирські термінали і поштово-вантажний комплекс.

Джерело: Інтерфакс – Україна

Leave a Comment