Яценюк зустрівся з головою МЗС Мальти

 Сьогодні, 5 вересня, лідер парламентської фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк зустрівся з міністром закордонних справ Мальти Джорджем Веллою.

Про це повідомила прес -служба партії «Батьківщина», нагадавши, що Мальта є членом Європейського союзу і, отже, буде приймати рішення про ратифікацію угоди з Україною.

Джордж Велла під час зустрічі звернув увагу на те, що його візит разом з прем’єр -міністром Мальти відіграє велику роль у формуванні їх позиції щодо європейської перспективи України. За його словами, тому він і вирішив зустрітися з лідером найбільшої в Україні опозиційної сили.

Related Post

Яценюк і Велла обговорили перспективи підписання Угоди про асоціацію між Євросоюзом та Україною, виконання Україною критеріїв Євросоюзу, зокрема звільнення Юлії Тимошенко та можливість її лікування за кордоном.

Джордж Велла підкреслив, що під час переговорів з Європейським союзом велику роль грає єдина позиція України з євроінтеграції.

Яценюк розповів мальтійському чиновнику про спеціальну групу, яку він створив для підготовки євроінтеграційних законопроектів і додав, що багато з них будуть розглянуті на сьогоднішньому засіданні парламенту.  

Leave a Comment