fbpx
Економіка

Азаров доручив “Нафтогазу” почати 1 жовтня підготовку до опалювального сезону

  Прем’єр-міністр України Микола Азаров доручив Національній акціонерній компанії (НАК) "Нафтогаз України" з 1 жовтня поточного року почати заповнення системи газом і підвищення тиску до нормативного рівня в рамках підготовки до нового опалювального сезону.

Відповідне доручення прем’єр віддав, відкриваючи засідання уряду в Києві в четвер. Віце-прем’єр-міністру України Юрію Бойку і міністру енергетики та вугільної промисловості Едуарду Ставицькому доручено взяти дане питання під особистий контроль.

Читайте також:  Україна поставила електроенергію у Словаччину

"Урядом поставлено завдання до 1 жовтня, до нового опалювального сезону, підготувати всі об’єкти ЖКГ… Я вимагаю від відповідальних осіб на центральному та місцевому рівні завершити підготовку до опалювального сезону в повному обсязі. Особлива увага – забезпечення своєчасної подачі тепла об’єктам соціальної сфери та житлових будинків", – сказав прем’єр.

Читайте також:  Великий виробник зброї з Чехії хоче інвестувати "сотні мільйонів євро" в Україну

За словами М.Азарова, до кінця вересня на території України очікується зниження температури повітря на 2-5 градусів нижче за норму в цей період року.

Джерело: Інтерфакс – Україна 

Читайте також: