fbpx
Новини світу

Аварія поїзда під Костромою: Займання немає. Постраждалих немає. Витоку палива немає

 За повідомленням РІА Новини з посиланням на прес-центр Північної залізниці, сьогодні, 26 вересня, о 15:18 за московським часом сталася аварія на залізниці в Костромській області на станції Буй Вологодського регіону. Зокрема, за даними РЖД, під час відправки вантажного поїзда, стався схід з рейок трьох навантажених скрапленим пропаном цистерн, в той час коли поїзд тільки збирався вийти на перегін. Із суміжних станцій Буй і Вологда були відправлені відбудовні поїзди.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Спалаху немає. Постраждалих немає. Витоку палива немає», – йдеться в повідомленні РЖД.

 Відомство уточнило, що рух на ділянці поїздів тимчасово припинено. На даний момент затримано відправлення приміського поїзда № 6475/6476 Буй – Вологда. Причини краху з’ясовуються, на місце виїхали у складі спеціальної комісії ревізори з безпеки ВАТ «РЖД».

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

 За даними очевидців події, на даний момент місце НП оточено в радіусі ста метрів співробітниками поліції. Як сказав представник регіонального Управління МВС Валерій Вехов, необхідності в евакуації населення немає.

 «Жителі суміжних з місцем події територій оповіщені. У разі витоку газу евакуація населення почнеться негайно", – зазначив Вехов.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: