fbpx
Політика

Янукович: “Тимошенко повинна бути присутня на засіданнях суду”

 Президент України Віктор Федорович Янукович розповів про всі тонкощі і складнощі справи Юлії Тимошенко в своєму інтерв’ю Bloomberg. На думку українського лідера, було б набагато простіше, якби екс-прем’єр-міністр України не пропускала судові засідання, а була присутня на них.

Відповідаючи на запитання про звільнення Юлії Тимошенко, український президент підкреслив, що «в даний момент немає сенсу її звільняти чи дозволити їй лікування за кордоном за нинішнього законодавства України». Також Янукович додав, що в інших справах Юлії Тимошенко рішення не прийнято досі.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

«Справа Юлії Тимошенко є дуже складною. Значно стало б легше, якби екс-прем’єр-міністр відвідувала засідання суду. Однак вона цього не робить, постійно від цього відмовляючись», – заявив український президент.

Нагадаємо, що перше засідання у справі ЄЕСУ пройшло ще 19 квітня минулого року. Юлія Тимошенко на даному засіданні не була присутня, З тих пір суд неодноразово ухвалював рішення відкласти розгляд даної справи через відмову Юлії Володимирівни відвідувати засідання,

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За матеріалами: tvi.ua

Читайте також: