fbpx
Економіка

У всіх житлових будинках і соцустановах Москви включили опалення

  Заступник мера Москви з питань ЖКГ Петро Бірюков сьогодні, 25 вересня, заявив про завершення робіт з подачі опалення в житлові будинки і соціальні установи.

«В даний момент теплом забезпечені 33,74 тисячі житлового фонду Москви, а також близько 15 тисяч соціальних установ. З суботи, за розпорядженням міського голови Сергія Собяніна, ми почали проводити пробні топки. Відповідно до норм, протягом п’яти діб з цього моменту ми повинні були запустити тепло», – заявив Бірюков.

Також Бірюков зазначив, що в даний момент у столиці проводяться роботи з подачі тепла на промислові об’єкти, а також в офісні будівлі. Проте «там все залежить від власників. Ми тепло на вузол подали – а там господар вже вирішує, що робити з ним далі», – заявив заступник мера Москви.

«Хочу відзначити, що кількість звернень жителів столиці, у яких є проблеми з пуском теплопостачання, значно знизилася. За даними, на вівторок зафіксовано лише 134 звернення від громадян. У той час як в 2010-2011 році за добу надходило більше трьох тисяч повідомлень», – підсумував Бірюков.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: