fbpx
Спорт

Усик уклав 5-річний контракт з Кличком

 Сьогодні, 25 вересня, у Києві відбулася прес-конференція в ході якої український боксер Олександр Усик, який завоював золото на Олімпійських іграх в 2012 році, оголосив про свій перехід у професійний бокс.

Про те, що Усик збирається підписати контракт з компанією братів Кличків K2 Promotions стало відомо ще вчора, 24 вересня, однак тепер з’явилися подробиці цієї угоди.

Так, Олександр Усик повідомив про те, що його контракт з братами Кличками розрахований на 5 років, а свій перший поєдинок він проведе вже 9 листопада. У той же час, хто стане його першим суперником, українець поки що говорити не став.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За словами Олександра Усика, він вів переговори з різними компаніями на предмет свого переходу в професіонали, однак найкраща пропозиція надійшла від компанії K2 Promotions. Крім того, чималу роль у виборі, як зазначив Усик, зіграло і те, що він хоче прославляти Україну.

Наскільки відомо, дебютує на професійному ринзі Олександр Усик у першій важкій вазі, проте він не виключає і можливість свого переходу в суперважкий дивізіон.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Віталій Кличко пообіцяв, що K2 Promotions буде підбирати Усику  найгідніших суперників, щоб він, таким чином, набирався більше досвіду і виходив на більш високий рівень.

За матеріалами: Інтерфакс – Україна

Читайте також: