fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Рівень води в Амурі біля Комсомольська продовжує падати

 Прес-служба головного управління МНС по Хабаровському краю повідомила про те, що рівень води в Амурі біля Комсомольська продовжує поступово знижуватися. Так, за минулу добу рівень води впав на 16 сантиметрів і станом на ранок 25 вересня складає 807 сантиметрів. Як очікується, протягом наступних двох днів рівень води впаде ще на 20-25 сантиметрів.

Також наголошується, що ситуація в самому Комсомольську, на який раніше обрушилася повінь, поступово стабілізується. У той же час, все ще залишаються підтопленими кілька тисяч будинків, а також дачні та присадибні ділянки. Близько п’яти сотень житлових будинків тим часом залишаються без світла і теплопостачання.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

У Комсомольську були розгорнуті і спеціальні пункти тимчасового розміщення. Зараз там знаходиться більше тисячі осіб, серед яких 316 дітей. Був також розгорнутий аеромобільний госпіталь Центроспаса МНС Росії.

Раніше в місто була доставлена ​​гуманітарна допомога. Тривають роботи з укріплення дамб і захисних споруд, а також відкачування води з підвалів і придворових територій. У рятувальних роботах бере участь більше 2,5 тисяч осіб і 350 одиниць техніки.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: