fbpx
Новини світу

Принц Вільям і Кейт Міддлтон можуть переїхати в новий маєток

Для принца Вільяма і його дружини герцогині Кембриджської готують королівський маєток «Анмер хол» в Сандрінгемі. Цілком можливо, що вже до літа подружжя переїде туди разом зі своїм маленьким сином Джорджем. Правда, не назавжди. Очікується, що «Анмер хол» буде служити родині літньою резиденцією, решту часу принц Вільям і Кейт Міддлтон житимуть у Кенсингтонському палаці.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

І хоча до літа ще далеко, в маєтку «Анмер хол» роботи вже йдуть повним ходом. Будівельники зайнялися переплануванням будинку. Вони мають намір продовжити кімнату, що примикає до кухні, облаштувати патіо з кам’яними колонами і дубовими балками на стелі. Почали прокладати і нову дорогу до особняка.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Варто відзначити, що в двох милях від «Анмер хол» розташовані володіння британської Королеви. Саме тут монарше сімейство щорічно святкує Різдво. До початку ремонтних робіт маєток «Анмер хол» протягом 13 років орендував директор великої британської компанії. Тут він жив ​​разом зі своєю сім’єю.

За матеріалами: starslife.ru

Читайте також: