fbpx
Політика

Опозиція намагається саботувати євроінтеграцію – Чечетов

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов зазначив, що представники опозиційних сил дуже люблять говорити в ЗМІ про те, якими прихильниками європейської інтеграції вони є. При цьому, як вважає регіонал, ціну політиків визначають не їх слова, а їх результати на голосуванні у Верховній Раді і у опозиції, на його думку, з цим все не так добре, як хотілося б.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Як приклад він навів євроінтеграційний законопроект, спрямований на реформу системи правосуддя, який вже підтримала Венеціанська комісія і схвалив Конституційний суд.

«Але думка європейських юристів, схоже, не цікавить доморощених опозиційних «правознавців», оскільки заважає їм діяти за принципом «чим гірше – тим краще», – зазначив Чечетов.

Як повідомив депутат, захисник Юлії Тимошенко, колишній член парламентської фракції «Батьківщина» Сергій Власенко вже встиг розкритикувати цей документ. За словами Чечетова, Власенко чудово знає, чим загрожує Україні зрив голосування з євроінтеграційних законопроектів, проте все одно свідомо намагається підірвати співпрацю влади і опозиції.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

«Очевидно, що єдино можливе визначення таких дій – це саботаж. Політичний саботаж. У чиїх інтересах діють політичні диверсанти – теж не секрет», – підкреслив нардеп.

Читайте також: