fbpx
Політика

Олексій Кучеренко: “ЖЕКи будуть існувати ще мінімум десять років”

 Сьогодні, 25 вересня, колишній міністр Житлово-комунального господарства України Олексій Кучеренко заявив, що, незважаючи на те, що в країні все йде до створення ОСББ, ЖЕКи будуть існувати ще як мінімум десятиліття. Про це Олексій Кучеренко повідомив під час своєї прес-конференції.

 Крім цього, Олексій Кучеренко додав, що через 2 роки більш ніж 15% житлових будинків будуть управлятися за допомогою ОСББ. Цією заявою Кучеренко натякнув, що ніяких 70%, як було заплановано раніше, бути не може.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Виходячи з цього, ОСМДзація зазнала фіаско. ЖЕКи будуть існувати ще 10-15 років, а може і більше. У людей стало кардинально змінюватися ставлення до них, чого не було раніше», – повідомив під час прес-конференції Олексій Кучеренко.

 Єдиним позитивним нюансом програми по створенню ОСББ в даний момент Олексій Кучеренко бачить те, що відносини між громадянами і ЖЕКами стали нормалізуватися. Нагадаємо, що нещодавно один з членів нацради з питань ОСББ заявив, що більша частина об’єднань громадян-власників житла фактично не працюють.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 За матеріалами: УНН

Читайте також: