fbpx
Політика

Необхідно знайти спільну мову з Росією в справі про УА – Азаров

 Український прем’єр Микола Азаров заявив, що необхідно розглянути ті положення в Угоді про асоціацію між ЄС і Україною, які турбують російську сторону . Про це повідомив прес-секретар прем’єр-міністра України Віталій Лук’яненко. Дані питання Азаров запропонував вирішити в ході особистої зустрічі прем’єрів. Зазначимо, що зустріч прем’єрів Росії та України відбулася сьогодні, 25 вересня, в столиці Казахстану.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Я вважаю, що необхідно перейти від загальних обговорень – до практики. Нам потрібно визначитися, які положення турбують наших партнерів. Я виключно за те, щоб Україна і Росія змогли знайти спільну мову. Нам необхідно реагувати на реальні загрози, а не на гіпотетичні», – цитує Миколу Азарова його прес-секретар Лук’яненко.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Також Лук’яненко додав, що в ході переговорів, що відбулися, обидві сторони обговорювали не тільки питання підписання Угоди про асоціацію. Однією з тем, які обговорювали прем’єр -міністр України і прем’єр -міністр Росії, стало питання зниження товарообігу між двома державами.

За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: