fbpx
Футбол

«Металіст» хоче в наступному році повернутися в Лігу чемпіонів – Девіч

 Нападник харківського «Металіста» і збірної України Марко Девіч підводить підсумки стартового відрізка Прем’єр – ліги сезону 2013/14.

 Девіч зазначив, що зараз сезон для «Металіста» складається непогано. Однак, підкреслив бомбардир, не хотілося б забігати наперед. На цю тему можна буде говорити після того, як закінчиться поточний чемпіонат України.

 «Можу сказати, що я відчуваю себе дуже добре і радий, що допомагаю своїй команді добиватися результату. Це – найголовніше», – упевнений Девіч.

 Форвард додав, що відчуває довіру з боку наставника «Металіста» Мирона Маркевича і, виходячи на футбольне поле, намагається її виправдати.

 «Всі хлопці знають, що їм потрібно робити на полі і чого хоче від команди головний тренер», – розповів Девіч.

 Він вважає також, що після минулого «срібного» сезону «Металіст» став сильнішим. Друге місце в чемпіонаті додало бажання досягти більшого і впевненості у своїх силах.

 «Вважаю, "Динамо" і особливо "Шахтар" не можна списувати з рахунків. «Гірники» всім показали, наскільки вони сильні, перегравши у виїзному матчі "Реал Сосьєдад". Киянам поки що не щастить, але я впевнений, що вони також додадуть. Одним словом, в чемпіонаті зіграно лише 10 турів – вся основна боротьба попереду», – поділився думкою футболіст.

 Він відзначив і «Дніпро», нагадавши, що «синьо – біло – блакитні» щороку борються за високі місця в чемпіонаті. Крім того, в цьому сезоні приємно дивує «Чорноморець». У Прем’єр – лізі і в Лізі Європи підопічні Григорчука показують хороший футбол.

 «Особисто для мене "Чорноморець" – це головне відкриття нинішнього чемпіонату», – заявив Девіч.

 На думку форварда, команда повинна налаштовуватися на кожен матч як на Лігу чемпіонів. У цьому сезоні «Металіст» побореться за найвищі місця не тільки в чемпіонаті, але і в Кубку України.

 «Ну і, природно, наступного року хочемо повернутися в Лігу чемпіонів», – підсумував українець.

 За матеріалами: sport -express.ua

Читайте також: