fbpx
Кінотеатри

Деніел Редкліфф не гратиме Фредді Мерк’юрі

 У Голлівуді вже давно готують автобіографічну стрічку, яка розповість історію знаменитого музиканта, лідера рок – гурту Queen Фредді Меркьюрі. Спочатку головну роль пророкували комедійному актору Саші Барону Коену, але через деякий час він вибув з проекту. Останні чутки, що стосуються фільму, свідчили про те, що роль Фредді Меркьюрі може виконати зірка «Гаррі Поттера», актор Деніел Редкліфф. Однак сам Деніел Редкліфф, як виявилося, нічого навіть про це не знає.

 За словами актора, він вперше почув про це з новин і, відповідно, ніякої правди в цих чутках немає.

 «У мене ніколи такого не було в планах. Досить кумедно бачити, як така новина розростається. Спершу вона з’являється в невеликому журналі, а потім її копіюють інші, більш великі видання», – повідомив Деніел Редкліфф.

 Як зазначив актор, він повністю підтримує тих, хто після появи цієї новини почав писати в коментарях, ніби він не підходить на цю роль.

 «Я безумовно не годжуся на цю роль!», – підкреслив Деніел Редкліфф.

 Він також розповів, що свого часу натикався на новини, в яких говорили, що він зіграє Іггі Попа. Як вважає сам Редкліфф, це куди реальніше, ніж він в ролі Фредді Меркьюрі. За його словами, він навіть не знає, хто буде знімати цей фільм.

Читайте також: