fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Ляшко розгромив зал ігрових автоматів у Чернігові

  Лідер Радикальної партії України, позафракційний депутат Верховної Ради Олег Ляшко продовжує боротися із залами ігрових автоматів, які були раніше заборонені в Україні. Однак, незважаючи на заборону, в країні ще можна зустріти подібні заклади. Ляшко ж «радикально» бореться з ними.

Так, увечері 24 вересня народний депутат навідався в один з таких ігрових залів у центрі Чернігова. За його словами, це взагалі ганьба, що такий заклад знаходиться поруч з обласною адміністрацією і при цьому ніхто не подбав про те, щоб закрити його. Він вважає, що чиновники, а також правоохоронці, просто «кришують» такі заклади. 

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Тим не менш, це не зупинило Олега Ляшка і він розгромив всі автомати в цьому залі. Для цього він використовував кувалду і пообіцяв, що доля цих ігрових автоматів також чекає і тих, хто  кришує» ці зали.

«Так буде з кожним, хто буде заводити це гі*но, хто буде обкрадати людей, хто буде обкрадати сім’ї», – заявив Олег Ляшко.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

Він пообіцяв, що наведе порядок в країні і боротьба з ігровими автоматами – лише початок.

Коли на місце події прибули міліціонери, він висловив їм своє невдоволення з приводу того, що цей заклад спокійно працював в центрі міста, а правоохоронці нічого не зробили для того, щоб закрити його.

Олег Ляшко розгромив ігрові автомати в Чернігові (відео):

Читайте також: