fbpx
Шоу-бізнес

Кеті Топурія вагітна?

Не встигла солістка групи «А- студіо» Кеті Топурія відіграти весілля з бізнесменом Левом Гейхманом, як їй тут же почали приписувати вагітність. До таких висновків шанувальники співачки діййшли після того, як побачили в мережі фотографію співачки з кругленьким животиком. Цей знімок опублікував друг Кеті Топурії, дизайнер Олександр Арутюнов на своїй сторінці в Instagram. Як з’ясувалося, співачка приїхала до нього в гості в об’ємній сукні синього кольору. Чи то фасон дівчина підібрала невдало, чи то приїхала до дизайнера за обновками на честь вагітності – точно невідомо.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Однак шанувальники вважають за краще думати , що Кеті Топурія таки знаходиться в цікавому положенні і незабаром у щасливого подружжя з’явиться малюк.

Нагадаємо, Кеті Топурія розписалася з бізнесменом Левом Гейхманом 7 вересня 2013 року. На церемонії одруження були присутні тільки найближчі люди. А через два дні пара влаштувала пишний банкет з масою гостей, вінчальною сукнею і величезним весільним тортом. До слова, торжество збіглося з днем ​​народження співачки.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: starslife.ru

Читайте також: