fbpx
Футбол

З Балотеллі працюватиме психолог

Керівництво італійського футбольного клубу «Мілан» має намір вдатися до послуг професійного психолога, який проведе кілька курсів терапії з нападаючим команди Маріо Балотеллі.

Останнім приводом для того, щоб засумніватися в психічному здоров’ї футболіста, послужив інцидент, що стався після матчу з «Наполі» в рамках чемпіонату Італії. Після закінчення гри Маріо Балотеллі підійшов до головного арбітра поєдинку Луці Банті і на підвищених тонах почав з’ясовувати стосунки, оскаржуючи отримання жовтої картки. За це Банті «нагородив» Баллотелі червоною карткою, а дисциплінарні органи дискваліфікували футболіста на три матчі.

Передбачається, що психолог буде працювати не тільки з Балотеллі, але і з іншими молодими спортсменами команди, які «не справляються з тиском». Зокрема, допомога фахівця потрібна Стефану Ель-Шаараві.

Маріо Баллотелі є нападаючим збірної Італії. Він давно вже відомий своєю скандальною поведінкою. Наприклад, футболіст влаштовував бійки з одноклубниками і тренерами, кілька разів затримувався за перевищення швидкості і влаштував пожежу в своєму будинку.

Балотеллі сперечається з арбітром (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: