fbpx
Новини світу

Електрички на Курському напрямку курсуватимуть зі змінами у графіку

Негода, яка є супутником жителів столиці Росії вже тривалий час, внесла свої корективи і в рух електричок. Повідомляється, що деякі електропоїзди, що курсують на Курському напрямку, будуть певний час слідувати не за своїм звичним графіком. Зокрема, деякі електрички не робитимуть зупинки на станції Силікатна.

Причина таких змін – насип, який розмило дощем. Також підмита опора контактної мережі. З посиланням на прес -службу Московської залізниці повідомляється, що сплив насипу стався у вівторок о 22:43. Несприятливі погодні умови призвели до того, що на перегоні Подольськ – Щербинка Курського напрямку стався підмив опори контактної мережі. Все це викликало порушення графіку руху електропоїзда № 6170, на якому пасажири їдуть до столиці з Чехова. Незважаючи на те, що для руху був закритий другий головний шлях, електропоїзди продовжують курсувати на Курському напрямі. Електрички їздять, але  іншими шляхами.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Представники Московської залізниці говорять про те, що фахівці вживають всіх необхідних заходів для відновлення насипу та усунення проблем з контактною мережею, що дозволить знову відкрити для руху другий головний шлях. У ЗМІ наводяться слова представника Московської залізниці, що повідомив, що вивезення пасажирів зі станції "Силікатна" буде організований через іншу станцію – Подольськ.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

За матеріалами: rg.ru

Читайте також: