fbpx
Політика

Віктор Янукович вважає, що Україна допоможе процесу виходу Європи з кризи

 Сьогодні, у середу, 25 вересня, під час свого виступу на шостому щорічному світовому економічному симпозіумі в Гарвардському клубі Нью – Йорку, президент України Віктор Янукович розповів про ті позитивні моменти, які очікують Європу після приєднання внутрішнього ринку України до європейського. На думку українського президента, такий процес сприятливо відіб’ється на виході Європи з кризи.

 «Я переконаний, що приєднання внутрішнього ринку України, її виробничих і сільськогосподарських потужностей до Європейського економічного простору буде мати істотний позитивний вплив на загальноєвропейську економічну ситуацію і допоможе процесу виходу Європи з кризи», – наводять сьогодні ввечері ЗМІ слова президента Віктора Януковича.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За словами голови держави, зона вільної торгівлі між ЄС і Україною може збільшити ринок Європейського союзу майже на 7 %. Крім того, введення зони вільної торгівлі сприятливо позначиться на виробництві товарів послуг в Європі, а також на експорті європейських товарів і послуг у світі.

 Зазначимо, що на шостому щорічному Світовому економічному симпозіумі в Гарвардському клубі Нью – Йорку Віктор Янукович розповів про роботу з видобутку в Україні власних енергоносіїв. Голова держави висловив сподівання, що до цієї роботи долучаться провідні світові компанії.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 За матеріалами: Інтерфакс – Україна

Читайте також: