Фаріон: “Ні за що не заплачу!”

 Народний депутат України від партії «Свобода» Ірина Фаріон заявила, що вона не збирається оплачувати народному депутату від КПУ Олександру Зубчевському моральну шкоду . Нагадаємо, що Шевченківський районний суд Львова сьогодні, 24 вересня, зобов’язав Ірину Фаріон заплатити Олександру Зубчевському 20 тисяч гривень.

 Дане рішення суду лише частково задовольнило позов Зубчевського щодо Ірини Фаріон. Нагадаємо, що народний депутат України від Комуністичної партії Олександр Зубчевський поскаржився до суду на Ірину Фаріон за образу особистості.

 Ірина Фаріон зазначила, що не збирається відшкодовувати моральний збиток Зубчевського.

Related Post

 «Я ні за що не заплачу ! Ви що, смієтеся з мене?», – заявила Фаріон. Також вона додала, що їй сподобався виступ Зубчевського на засіданні Комітету ВР, на якому депутат виступав українською мовою.

 Своєю чергою, Зубчевський зазначив, що всі кошти, отримані від Ірини Фаріон, підуть на підтримку шкіл, в яких запроваджено навчання російською мовою. Нагадаємо, що заяву до суду комуніст подав ще в березні. Тоді Зубчевський вимагав від суду зобов’язати Фаріон виплатити йому компенсацію розміром 100 тисяч гривень.

 За матеріалами: УНІАН

Leave a Comment