fbpx
Новини світу

Учасницю Pussy Riot Надію Толоконникову для безпеки перевели в ізолятор

 Голова мордовської громадської спостережної комісії Геннадій Морозов повідомив про те, що учасниця скандального колективу Pussy Riot Надія Толоконникова була переведена в штрафний ізолятор. Він підкреслив, що дана міра служить не покаранням, а навпаки була зроблена для забезпечення безпеки дівчини.

Нагадаємо, що раніше Толоконникова повідомила про те, що їй погрожують інші засуджені, а також представники адміністрації колонії.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Також Морозов зазначив, що Толоконниковій продовжують регулярно приносити їжу, хоч вона і оголосила голодування. За його словами, якщо вона продовжить голодувати, то її будуть щодня оглядати медики.

Надія Толоконникова була засуджена до двох років ув’язнення за те, що разом зі своїми подругами виконала в храмі Христа Спасителя пісню під назвою «Богородиця, Путіна прожени».

Читайте також:  Вбиті росіянином у Німеччині українці були військовослужбовцями ЗСУ, які проходили реабілітацію після поранень

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: