fbpx
Політика

Партія “УДАР” буде співпрацювати з Австрійською народною партією

 Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко і генеральний секретар Австрійської народної партії Ханнес Раух підписали у Відні міжпартійну угоду про співпрацю.

"У наших політичних сил – спільні цінності. І я сподіваюся, що через нетривалий час ми будемо не просто "дружити партіями", але і разом будемо членами великої європейської сім’ї, до якої приєднається Україна", – цитує прес-служба партії "УДАР" В. Кличка у вівторок.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Австрійська народна партія, заснована в 1945 році, – найбільша в країні і є членом Європейської Народної Партії. Її представники завжди займали ключові пости в австрійському уряді, зазначають у прес -службі "УДАРу".

Також у Відні відбудуться зустрічі лідера "УДАРу" з віце-канцлером, міністром закордонних справ Австрії Міхаелем Шпінделеггером, який очолює Австрійську народну партію, президентом Політичної Академії Вернером Фасслабендом і головою парламентської фракції Австрійської народної партії Карлхайнцом Копфом. Головна тема, яку В. Кличко обговорюватиме з австрійськими політиками, – перспективи підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС у Вільнюсі.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

Як повідомлялося, 6 вересня політична сила Віталія Кличка "УДАР" отримала статус спостерігача в Європейській народній партії.

Джерело: Інтерфакс-Україна 

Читайте також: