fbpx
Кінотеатри

Меттью МакКонахі пророкують «Оскар»

 Як стало відомо, кіноакадеміки отримали на руки відеозапис першого фільму, який претендує на «Оскар». Цим фільмом є драма «Мад» з Меттью МакКонахі у головній ролі, яка була представлена ​​на кінофестивалі в Каннах. Фільм був досить тепло прийнятий критикою і вважався найуспішнішою незалежною стрічкою, поки в прокат не вийшов новий фільм Вуді Аллена «Жасмін».

 Картина «Мад» розповідає історію злочинця, який втік, і з волі випадку заводить дружбу з двома хлопчаками. Вони допомагають йому відреставрувати катер, який занесло на гілки дерев.

 Як стверджує режисер фільму Джефф Ніколс, який, до слова, написав і сценарій до «Маду», основою для сюжету послужила книга Марка Твена «Пригоди Тома Сойєра і Гекльберрі Фінна».

 При цьому слід зауважити, що «Мад» не єдиний фільм за участю МакКонахі, який збираються просувати на «Оскар». Повідомляється, що студія Focus Features буде просувати на номінацію фільм «Далласький клуб покупців», для ролі в якому МакКонахі дуже сильно схуд, так як грав людину, хвору на СНІД.

 Таким чином, не виключено, що Меттью МакКонахі нарешті отримає золоту статуетку.

Читайте також: