fbpx
Економіка

Коломойський не продаватиме медіагрупу «1 +1»

 Один з найбагатших людей України Ігор Коломойський заявив, що чутки про продаж медіагрупи «1+1» є помилковими. Сьогодні, 24 вересня, Коломойський заявив, що не збирається продавати свою компанію. Крім цього, бізнесмен запевнив, що не продасть «1 +1 Медіа» навіть у тому випадку, якщо пропозиція про купівлю надійде. Нагадаємо, що в засобах масової інформації з’явилася інформація про те, що Коломойський збирається продати компанію Сергію Курченку.

 «Ніхто до мене з пропозиціями не звертався. Однак навіть якби до мене звернулися, я б не продав цю компанію. Вона не продавалася, не продається і не буде продаватися», – заявив Ігор Коломойський.

 Нагадаємо, що навесні 2011 року співробітники УНІАН виступили із заявою про факти цензури з боку власника, яким є Ігор Коломойський. Спочатку почалися перебої з випусками газети, а вже через кілька місяців газета зовсім закрилася. За словами видавця, проект не приносив ніякого прибутку. Пізніше у журналістів з’явилася інформація про те, що власник може закрити видавництво, якщо колектив не принесе вибачень власнику.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: