fbpx
Шоу-бізнес

Денис Клявер став батьком

 Екс-соліст російської групи «Чай для двох» Денис Клявер втретє став батьком. Сталася ця радісна подія сьогодні, 24 вересня, близько 8 години ранку. В одній з петербурзьких клінік дружина музиканта Ірина народила сина. Малюк з’явився на світ вагою 3950 грамів і зростом 53 сантиметрів. Пологи пройшли без ускладнень. Мама і новонароджений почуваються добре.

 Щасливий батько вже відвідав свою дружину і побачив малюка. Після цього Денис Клявер похвалився журналістам, що ніс у його сина «дідівський». Що стосується імені, то щасливий тато заявив: «Називати сина на честь когось не будемо. Ім’я визначає долю, а у нього повинна бути своя доля».

 Пізніше стало відомо, що Денис Клявер разом з дружиною вирішили при хрещенні дати синові ім’я Ілля. Імовірно, на честь померлого минулого року батька Дениса, відомого актора Іллі Олейникова.

 Нагадаємо, у Дениса Клявера вже є двоє дітей – 11-річний син Тимофій від першого шлюбу з танцівницею балету Лайми Вайкуле Юлією, а також 8-річна донька Евелін від стосунків зі співачкою Євою Польною.

 За матеріалами: Євро ЗМІ

Читайте також: