fbpx
Футбол

Володимир Путін похвалив трансферну політику “Шальке”

 Представник німецького футбольного клубу «Шальке-04» Клеменс Теніс заявив, що президент Російської Федерації Володимир Путін схвалив трансфер ганського півзахисника Кевіна-Прінса Боатенга.

 «Під час нашої зустрічі з Володимиром Путіним у Краснодарі ми спілкувалися на різні теми, які стосувалися Олімпійських ігор в Сочі. Наша розмова торкнулася футбольного клубу «Шальке». Тоді Володимир Путін заявив, що йому подобається трансферна політика німецького клубу. Зокрема, Путін схвалив трансфер ганського півзахисника Кевіна-Прінса Боатенга», – заявив Теніс одному з німецьких видань.

 Нагадаємо, що розмова про німецьку команду зайшла не просто так. Головним спонсором «Шальке» є російська корпорація «Газпром».

 Зазначимо, що Кевін-Прінс Боатенг перейшов до складу «Шальке-04» наприкінці серпня. За півзахисника німці заплатили 12 мільйонів євро. Минулим клубом Боатенга був італійський «Мілан», в якому гравець займав лідируючі позиції. У своєму дебютному сезоні за «Шальке» Боатенг встиг провести чотири матчі, в яких він зміг відзначитися двічі.

 За матеріалами: newsru.com

Читайте також: